Голова «Батьківщини» Одещини Олег Радковський та заступник керівника партосередку Подільського району, депутат облради Олександр Барський привезли гуманітарну допомогу жителям Кодимської громади.

Разом з керівницею «Батьківщини» в Кодимській громаді Тетяною Бородіною політики передали допомогу місцевій лікарні та поспілкувались з медичним директором закладу Віктором Яремчуком.

«Привезли та передали лікарні інвалідні візки, медичні розхідні матеріали та препарати для покращення імунітету і вітамінного балансу. Дякую нашим друзям та міжнародним благодійним фондам за надану допомогу», — розповів Олександр Барський.

Другою точкою робочого візиту «батьківщинівців» до Кодимщини стало село Писарівка. Політики передали допомогу малозабезпеченим та багатодітним родинам і зустрілись з директором Будинку культури Наталією Ананійчук.

«Був приємно вражений охайністю Будинку культури в Писарівці. Пані Наталя з колегами справжні майстрині, самостійно готують костюми для виступів, організовують свята для жителів села та дозвілля для молоді. Також отримали запрошення на черговий концерт на підтримку ЗСУ», — розповів Олег Радковський.

На завершення робочої поїздки Олег Радковський та Олександр Барський завітали в село Лабушне, Кодимської громади, де також передали малозабезпеченим та багатодітним родинам препарати для покращення імунітету та вітаміни.

Команда «Батьківщини» Одещини працює в гуманітарному напрямку по всіх громадах області, та допомагає їх медзакладам, адже для людей, що опинились в скрутному становищі така допомога дуже важлива.