Шановні земляки!

Вже тиждень ми живемо в умовах війни. Героїчно обороняються Київ та Харків, зовсім поряд йдуть напружені бої за Херсон та Миколаїв. Ми молимося за них і намагаємось усіляко підтримати їхніх мешканців.

Як сказав сьогодні Президент, зараз у нас єдності більше, ніж за всі 30 років. І ми спільно подолаємо ворога! Українці показали всьому світу, що незламні. Нашими збройними силами, нашими захисниками вже захоплюються у всьому світі. А ми ж від самого початку знали, що вони у нас найкращі!

Зараз на морі шторм і погода не сприяє висадженню десанту, але й до нього ми готові. У ворога немає шансів зайти до Одеси із моря. Вже є інформація про бунт на російських кораблях. Однак, не втрачаємо пильності і готуємось до оборони.

Хочу попросити вас дуже серйозно ставитись до повітряної тривоги. Без паніки, але серйозно. Ви вже не раз помічали, що часто за короткий час йде відбій. Це не означає, що тривога помилкова.

Сигнал включається, коли фіксується зліт ворожих літаків у напрямку міста. При зміні курсу польоту надходить сигнал скасування.

Для того щоб ви встигли дійти до укриття, про тривогу повідомляють максимально заздалегідь.

Хочу зазначити, що ми контролюємо своєчасну виплату всіх соціальних виплат в області.
Водночас звертаюся до керівників приватних підприємств з проханням забезпечити обов’язкову виплату заробітних плат.

Усім випадкам мародерства буде дана жорстка відсіч — для того, щоб воювати з зовнішнім ворогом, ми маємо першочергово забезпечити порядок всередині. Тож зараз наші правоохоронці дуже оперативно реагують на такі випадки.

І наостанок. Сподіваюся, учора ви всі бачили, як у Європейському парламенті стоячи аплодували нашому президенту. Це абсолютне прийняття України та українців у Європі та абсолютна підтримка.

Коли ми виграємо цю війну, а я вірю і розумію, що це буде дуже скоро, ми спільно побудуємо тут велику європейську державу.

Тримаємося. Все буде Україна!

Григорій Діденко, голова Одеської обласної ради