Шановні земляки!

  Одеська область однією з перших відгукнулася на заклик керівництва держави про необхідність відкриття економічного фронту. 

  Аграрії Одещини розпочали посівну кампанію. Вже засіяно майже 100 тисяч гектарів.

  Ще раз хочу нагадати: держава компенсує відсотки за кредитами на покриття витрат, пов’язаних з діяльністю аграрного сектору, підприємствам з земельним банком до 10 тисяч гектарів.  Аграріям надаються державні гарантії на 80% суми кредиту. Для того, щоб наші підприємці активно поверталися до роботи, в Україні введена ПРОГРАМА “ДОСТУПНІ КРЕДИТИ “5-7-9”. Раджу скористатися цими новими можливостями.  

  Крім того, в Одеській області поновлюється планова госпіталізація та операції. Робота в медичній сфері проводиться в штатному режимі, а отже працюють лікарні, амбулаторії та  дитячі лікарні.

Депутати Одеської області завжди прагнуть миру та розвитку регіону, тому цілком зрозумілим є рішення фракції «ОПЗЖ» щодо припинення своєї діяльності в повному складі та створення депутатської групи «Наш дім Україна». Її мета – об'єднання зусиль депутатів навколо ідеї миру, відстоювання державного суверенітету та збереження територіальної цілісності України у зв’язку зі збройною військовою агресією Російської Федерації, а також проведення активної роботи задля забезпечення економічного, соціального та культурного розвитку Одеської області та її жителів, надання допомоги у покращенні їх добробуту та благополуччя.

  Давайте разом наближати цю перемогу! Бажаю всім нам миру і добра! Все буде Україна!