Понад 100 днів повномасштабної війни об'єднали серця мільйонів українців, які виборюють незалежність своєї країни. І коли наші воїни мужньо боронять усіх нас на фронті, мирне населення прагне допомогти у тилу, організовуючи гуманітарну та соціальну підтримку. Переконливий приклад таких зусиль – діяльність одеського фонду «Безмежні Можливості», який з настанням війни невпинно розширює межі своєї діяльності, ставши справжнім гуманітарним хабом із безліччю напрямків та великою командою волонтерів.

img_6780.jpeg

Фонд, створений спочатку для підтримки людей з інвалідністю, протягом останніх чотирьох місяців почав поширювати свою діяльність не лише в Одеській області, а також у Миколаївській, Херсонській та інших. Команда волонтерів намагається не лише дарувати позитивні емоції, яких зараз вкрай бракує, а й ділитися з тими, хто цього потребує, всім, чим тільки можливо, заради того, щоб українці не переставали боротися кожен на своєму власному життєвому і психологічному фронті. Допомагати одне одному нині справді надзвичайно важливо, адже це об’єднує наше суспільство, дарує відчуття єдиної спільноти і посилює прагнення кожного робити свій внесок у подолання тих труднощів, що виникли з настанням війни. 

За час війни БФ «Безмежні Можливості» зміг допомогти тисячам людей з різних областей України – як військовим, так і мирним жителям. Особлива увага приділяється людям похилого віку, багатодітним сім'ям, людям з інвалідністю та тимчасово перемішеним особам.

IMG_6792ьб.JPG

IMG_678411100ле.JPEG

img_6775.jpeg

Фонд тісно співпрацюємо не лише з українськими, а й із закордонними благодійними організаціями з Європи та США. Їхні представники підтримують діяльність одеситів у наданні допомоги як гуманітарно, так і фінансово. Саме тому масштаби цієї допомоги зростають щодня.

img_6778.jpeg

Засновник фонду, підприємець та меценат Юрій Дегас закликає всіх небайдужих людей, а також компанії, об'єднатися довкола благородної справи і втілювати добрі справи разом! Погодьтеся, зараз дуже важливо спрямувати всі свої сили на підтримку наших співгромадян. 

Приєднуйтесь, і все буде Україна!