АТ «Укрзалізниця» продовжує укомплектовувати працівників відомчої охорони сучасними засобами індивідуального захисту. Так, підрозділам Одеського та Знам’янського загонів воєнізованої охорони отримали сучасні бронежилети та медичне спорядження.

Зокрема, підрозділам передано 25 бронежилетів четвертого класу, а сім пожежних поїздів воєнізованої охорони отримали 13 спеціальних медичних аптечок, протиопікові засоби та засоби гігієни.

- Наш основний пріоритет – це життя та здоров’я залізничників, – зазначив директор регіональної філії «Одеська залізниця» Сергій Нікулін. – І зараз докладається максимум зусиль, щоб зробити їх службу легшою і, найголовніше, якомога безпечнішою.

Заступник директора виконавчого філії «Відомча воєнізована охорона» Володимир Білошкурський подякував своїм підлеглим за службу у цей непростий час, запевнив у всебічній підтримці «залізних охоронців» та пообіцяв сприяти забезпеченню їх усім необхідним.

Одеська залізниця має у своєму парку сім пожежних поїздів. За час повномасштабної війни вони 13 разів залучалися до ліквідації пожеж, аварій і наслідків ворожих обстрілів.

Аптечки та бронежилети були надані Укрзалізниці як благодійна допомога від партнерів. Варто нагадати, що раніше сучасні бронежилети та аптечки отримали працівники Слобожанського територіального управління філії «Відомча воєнізована охорона» АТ «Укрзалізниця».