Попри всі труднощі, пов’язані з воєнним станом, виходить черговий, уже 131-й, журнал «Фаворит удачи». Основний зміст номеру складається з трьох проєктів: представлення лауреатів рейтингів «Народне визнання» – «Одесит року» – 2022 та «Хто наближає перемогу: 100 впливових одеситів», а також «Прем’єра року». На обкладинці – переможець рейтингу «Народне визнання» у номінації «Меценат року» Олександр Сивак – засновник і Генеральний директор  ТД «Strateg».   

Журналісти і весь колектив Південноукраїнського Медіа Холдингу свідомі свого обов’язку на інформаційному фронті. Хроніки війни і героїчного спротиву – на сайтах і телеграм-каналах, у газетах і у журналі «Фаворит удачи».

А ще дуже важливою справою для колективу стало проведення у цей важкий час традиційних рейтингів «100 впливових одеситів» і «Народне визнання» – «Одесит року». Обидва вони показують саме тих наших земляків, які роблять найбільш вагомий внесок у Перемогу у своїй сфері діяльності.  

У новому номері  журналу – лауреати обох рейтингів, люди, про яких хочеться писати і розповідати, люди, що нас надихають і не лишають ворогові жодного шансу. Насамперед, це військові, рятувальники, волонтери, керівники владних структур і великих підприємств…  Серед лауреатів також – підприємці, громадські та культурні діячі, аграрії… Хто б з них чим не займався, кожен тримає свій фронт, кожен на своєму місці наближає Перемогу.  Саме тому в номері – ще й велика добірка розповідей про театральні прем’єри Одеси.

Читайте новий номер «Фавориту удачи» і разом – до Перемоги!