«Проведення таких фестивалів потрібне та важливе для нашої молоді та розвитку української культури. Музичні гурти, співаки та співачки щодня навідуються до ЗСУ, щоб підтримати на надихнути наших воїнів, які наближають Україну до Перемоги. Тому все, що ми робимо - це для нашого молодого покоління, для наших дітей. Плекаємо в них віру, любов та патріотизм», - розповів Валентин Григоржевський.

19_copy_copy_copy.jpg

Ідея проведення фестивалю-конкурсу належить громадській організації «Десяте квітня», яка реалізує програму УВКБ ООН. Ініціатива була підтримана керівництвом Курісовської сільської ради, яка надала повну підтримку та допомогу в організації заходу.

У конкурсі прийняли участь 15 виконавців із громад Березівського району.

Голова почесного журі, яке оцінювало виконавців, Народна артистка України Віра Ревенко підкреслила високий рівень та майстерність учасників.

10_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy.jpg

Переможці фестивалю-конкурсу сучасної української пісні «Весняне сузір'я»: третє місце: Єлизавета Дорошенко від Сербківського ЗЗСО та Ірина Чайка від Стрюківського будинку культури; друге місце - Катерина Осадча від Ширяївського будинку культури та Ірина Купрій від Сербківського будинку культури і переможці - вокальний ансамбль «Чисті роси» від Курісовського ЗЗСО.

15_copy_copy_copy_copy.jpg

14_copy_copy_copy_copy.jpg

16_copy_copy_copy_copy_copy.jpg

Серед почесних гостей заходу також були депутати - Володимир Сорохманюк, Сергій Білюк та Степан Чернявський.

07_copy_copy_copy_copy_copy.jpg

Політики зазначили, що організація заходу була на найвищому рівні, а скептикам, які кажуть що це не на часі, хочеться зауважити, що саме зараз наша молодь потребує особливої уваги та турботи. Вони є новим носієм нашої культури, патріотизму та майбутнього України.

12_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy.jpg

17_copy_copy.jpg

05_copy_copy_copy_copy_copy_copy.jpg