Цього разу вантаж складається з великої кількості сучасних медичних кровоспинних турнікетів для надання першої медичної допомоги в бойових умовах та умовах масових ушкоджень, а також –  медичних препаратів, перев’язочних матеріалів, засобів гігієни, в тому числі памперсів для дорослих. Таким чином будуть виконані конкретні замовлення, які Михайло Поживанов отримав від багатьох районних та міських лікарень під час їх відвідування. Крім того, до цих необхідних речей додали продукти харчування щоденного попиту, такі як цукор, рис, макарони тощо.

347432706_623253856413441_7712625852489946554_n.jpg

Зауважимо, що саме прямуючи до Австрії за гуманітарною допомогою для Одещини, пан Михайло потрапив у ДТП і зазнав важких травм. Попри це, навіть перебуваючи на лікуванні, він продовжує свою активну громадську діяльність.   

– Це лише черговий вантаж, продовження неодмінно буде, – говорить  Михайло Поживанов. – Я дуже вдячний Юргену Кунерту (Jurgen Kunert), керівнику логістичної служби в Австрії Міжнародної благодійної організації «Caritas», та Петеру Шеферу, співробітнику «Caritas», а також Тетяні Данник – члену управи Українсько-Австрійського товариства у Відні за надану гуманітарну допомогу, за те, що продовжують безупинно безкоштовно допомагати Україні. Також хочу зауважити, що в реалізації цих планів мені дуже допоміг мій однопартієць, керівник ВО «Батьківщина» Суворовського району міста Одеси Олег Шевченко. Отже, працюємо далі до перемоги і після неї!