3 метою узагальнення та покращення взаємодії суспільства та влади в час війни в Одесі відбувся Форум - «Розвиток та партнерство - шлях до побудови миру в Україні», який об’єднав понад 150 представників громадських та благодійних організацій з України та інших держав.

01_1_copy_copy.jpg

Перший заступник голови Одеської облради Олег Радковський, зазначив, що організованість, обізнаність та відкритість громадянського суспільства - є важливою складовою демократичного розвитку будь-якої держави.

«За роки незалежності, Україна пережила багато суспільно-політичних змін, на які наше суспільство впливало безпосередньо. І це загартувало та виховало в нас дух свободи, єдності та самостійності. В час війни, українці показали надвисоку самоорганізованість та незламність, і цей факт, беззаперечно, допомагає нашій країні бити ворога та наближати нашу перемогу», - розповів Олег Радковский.

06-12_1.jpg

04-19.jpg

07-11.jpg

Після відкриття форуму та вітальних слів, відбулось спілкування волонтерів та представників громадських організацій з Одеським міським головою у форматі питання-відповідь, де були розглянуті важливі теми гуманітарного напрямку. Також відбулись три панельні дискусії по взаємодії громади та влади, діяльності громадського сектору та ефективній локалізації міжнародної допомоги в час війни.

05-18.jpg