А що таке «МРІЯ»? Це платформа, яка являється виробником проєктів за підтримки Кіберполіції України та волонтерів.

Передусім, ця ідея з’явилась щоб співпрацювати з підписниками. Саме в той період часу розпочалась практика блокування популярних нарко-магазинів в телеграм каналах. І це доречі давало значний ефект. Але початок війни дав зрозуміти нам важливість інформаційної підтримки наших військових, а також протидії кремлівським медіа-пропагандистам. Тому даний бот було переформатовано на опрацювання фейкових та проросійських ресурсів, котрі в подальшому йдуть на блокування.

Кіберполіція України, спільно з волонтерами та небайдужими громадянами перетворила проект «Мрія» у сильну ініціативу протидії російським окупантам у медіа-просторі.

На сьогодні у проєкту є офіційний сайт та телеграмм канал StopRussiaChannelMRIYA https://t.me/+EbXZHBfHXbszY2I6. Канал – це головна інструкція та засіб комунікації з підписниками, а також платформа, яка щоденно приймає інформацію про фейкові ворожі ресурси, перевіряється модераторами і відправляється на блокування небайдужими громадянами.

__2023-03-27_141917.png

Важливо пам’ятати, що інформаційна війна триває. Тому щодня необхідно чинити опір російському злу в соціальних мережах. Стати цифровим солдатом та зробити свій внесок у нашу з Вами спільну перемогу може кожен із Вас, без спеціальних знань та навичок і саме за допомогою проєкту «МРІЯ», адже повторюсь, це сильна ініціатива протидії російським окупантам у медіа просторі і найбільша сила нашої спільноти – це саме наші підписники, тому долучайтесь до боротьби на інформаційному фронті! І РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! Слава Україні!

З повагою, кіберполіцейська Одеської області – Інна Хлівна.