Олег Радковський разом з депутатом Одеської облради Олександром Барським та членом команди «Батьківщини» Одещини, який очолює БФ «З Одесою в серці» Анатолієм Коломійцем побували в Кодимській громаді Подільського району області.

Політики зустрілись з керівницею партосередку громади Тетяною Бородіною, що також є депутатом Кодимської міськради, та її колегами по фракції – Олександром Калініченко, Любов’ю Пелюх та депутатом Подільської райради Олександром Гончаровим. Обговорили проблемні питання громади та першочергові завдання партії.

Представники «Батьківщини» також зустрілись з сім’ями загиблих, зниклих безвісти та полонених воїнів ЗСУ Кодимської громади та передали їм продуктові набори.

02-11.jpg

03-11.jpg

04-9_1.jpg

05-6.jpg

06-4.jpg

Олег Радковський висловив співчуття матерям та дружинам полеглих воїнів - «Це найменше, що ми можемо зробити для сімей наших героїв. Ніщо не загасить їх біль та втрату».

07-5_1.jpg

08-7_1.jpg

09-4_1.jpg

Окрім того, політики привезли продуктові набори для сімей полеглих героїв із сіл Кодимської громади.

Гуманітарна допомога була надана БФ «Рідний Берег» - Олега Радковського та Михайла Поживанова і БФ «З Одесою в серці», Анатолія Коломійця, що входять до партійного гуманітарного центру «Одеса ХАБ Батьківщина».

16-1_1.jpg

17-1_1.jpg

18-1.jpg

Також, в рамках партійної програми захисту медзакладів в громадах області, Олег Радковський з колегам зустрілись з генеральним директором Кодимської лікарні Ларисою Волошиною та передали медзакладу глюкометри.

10-2_2.jpg

20_copy_copy_copy_copy.jpg

21_copy_copy_copy.jpg

«Приємно було почути від пані Лариси слова подяки за допомогу в збережені Кодимської лікарні як загальної. Директорка медзакладу розповіла про роботу в напрямку реабілітації поранених солдатів, та підготовку додаткових молодих спеціалістів для розширення реабілітаційних можливостей закладу», - розповів Олег Радковський.

11-4.jpg

12-3_2.jpg

Політик додав, що наразі лікарня потребує машину швидкої допомоги та екран для віддаленої роботи лікарів.

«Разом з колегами в облраді та відповідними департаментами ОДА опрацюємо дані питання, щоб знайти можливості та обов’язково допомогти закладу», - запевнив Олег Радковський.

Команда партії «Батьківщина» Одещини працює, допомагає та разом наближає перемогу України.