Цього разу у відео на ютуб-сторінці Михайло Поживанов дає свій перший прогноз у цій війні: «Все вказує на те, що навесні Україна здобуде перемогу». І розмірковує про деякі аспекти такого поступу до перемоги. Зокрема, мова йде про таке:

Приїзд до України Пенні Пріцкер – спецпредставниці США із фінансових питань, яка буде перевіряти, куди витрачаються надані нам кошти, як проводяться тендери, як визначаються об'єкти для розбудови тощо – це позитивний та правильний крок для України. Українці мали б і самі все це опанувати, але на заваді, на жаль, – численні корупціонери, дрібні та великі. Тільки на прикладі одного Подольского району Одещини і пана Лазаренка можна розбирати корупційні дії по пунктах... На щастя, є свідомі українці, що протестують в багатьох містах країни проти свавілля чиновників.

Економічний форум у Китаї. Путін намагається шантажувати світ навіть своєю появою з ядерною валізкою. Але ця демонстрація нічого не варта, адже слова Байдена «Ми мусимо покласти край тиранії путіна та терору ХАМАСу», – це і є відповідь на зустрічі в Китаї. А час покаже, про що домовилися путін та Сі Цзіньпін.

У Москві церква створює православні ПВК для війни з Україною. Московська церква в Україні – це філія ФСБ росії. І я вітаю проголосований ВРУ у першому читанні законопроєкт стосовно заборони цієї церкви в Україні.

А ще говоримо про наші економічні реалії та руйнівну діяльність Гетьманцева. Наші керівники мають пам'ятати, що в демократичному світі влада у спадщину не надається. Демократія – це і є збалансованість влади. Переконливий приклад – вибори у Польщі: країна демонструє змінність влади відповідно до часу та історичних викликів.

Віримо в Україну! Віримо в ЗСУ! Віримо в демократичний світ!

Повна версія відео – на ютуб-сторінці Михайла Поживанова за посиланням.