Березівська громада Одеської області, яку очолює Валерій Григораш, передала генератор воїнам Збройних Сил України.

Як розповів Валерій Григораш, до нього звернувся березівчанин Сергій Чайков та його побратими, бійці 25-тої Десантно-штурмової бригади, з проханням придбати для них генератор.

«Одразу зібрали необхідні кошти, замовили генератор та вже відправили хлопцям. Вартість такого генератору разом з послугами - 61 233 грн. Зібрати потрібну сумі вдалось спільними зусиллями усієї громади: 13 618 грн. з благодійного ярмарку Початкової школи; 34 000 грн. з благодійного ярмарку Ліцею №3 та 13 615 грн. - власні кошти колективу Березівської міської ради. Сподіваюсь, генератор допоможе підтримувати ефективну роботу наших захисників та забезпечить їм більшу безпеку та комфорт у складних умовах бойових дій», - розповів голова Березівської громади.

Валерій Григораш висловив слова вдячності освітнім закладам громади, учням, вчителям та батькам, усім хто долучився до підтримки наших захисників!

«Разом ми зробили дуже важливу справу, і у всіх нас спільна мета – Перемога! Я впевнений, що ми зможемо її досягти, об’єднуючи наші зусилля та працюючи разом. Віримо в ЗСУ, віримо в нашу Перемогу!», - додав пан Валерій.

02.jpg