Питання бомбосховищ для шкіл та допомога медзакладам стали головною темою візиту Олега Радковського до громад півночі Одеської області.

Делегація «Батьківщини» у складі голови обласного партосередку Олега Радковського, депутата обласної ради Олександра Барського, заступника голови обласної парторганізації Сергія Веселова та керівника «Батьківщини молодої» області Сергія Шутова - відвідала Савранську громаду Подільського району.

01-12_1.jpg

Разом з нашими депутатами громади - Олександром Шевченко, Валерієм Самойлюком та Сергієм Таранюком політики зустрілися з в.о. голови Савранської селищної ради Олегом Жируном.

03-7_2.jpg

Обговорили стан справ у громаді та першочергові проблемні питання. Наразі громаді потрібні укриття для ліцеїв та кошти на добудову амбулаторії, яка стоїть незавершена вже декілька років.

10-2_5.jpg

13-2_2.jpg

12-2_2.jpg

11-3_3.jpg

«Для якнайшвидшого вирішення питання по укриттю зустрілись з директором Савранського ліцею Олександром Лебеденко. Це найбільший учбовий заклад в громаді, де навчається 670 дітей. Обговорили деталі проекту, будемо працювати над його втіленням у життя», - розповів Олег Радковський.

06-4_2.jpg

05-6_2.jpg

Окрім того, політики зустрілись з директором Савранськоі лікарні Аллою Черноволюк та передали медзакладу гуманітарну допомогу від БФ «Шляхетна справа» Сергія Шутова.

07-2_1.jpg

08-2_1.jpg

09-1_2.jpg

Другою точкою робочої поїздки стала Зеленогірська громада, яку очолює «батьківщинівець» Володимир Калкатін.

Разом з головою громади та нашими депутатами Подільської райради, Вадимом та Олексієм Стоцькими політики оглянули місцеву амбулаторію.

16-1_4.jpg

15_1_copy_copy.jpg

17-1_5.jpg

Наразі в закладі головне питання, це завершення ремонту у відділеннях, яке зупинилось через повномасштабну війну.

18-1_2.jpg

19_2.jpg

«Обговорили з керівником медзакладу громади Григорієм Ратушняком питання роботи амбулаторії та допомоги з боку обласної ради. Також передали лікарям допоміжні медичні засоби, ліки та обладнання від благодійного фонду «Шляхетна справа», члена нашої партійної команди Сергія Шутова», - зазначив Олег Радковський.

20-1_1.jpg

21-1_2.jpg

Політик також додав, що завдяки спільній роботі наших депутатів в обласній раді, районних радах області та радах громад, команді «Батьківщини» вдається ефективно допомагати закладам освіти та медицини, стабільна та безпечна робота яких, вкрай важлива для людей.