Політик, громадський діяч, голова Одеської міської парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Поживанов традиційно пропонує долучитися до обговорення резонансних питань тижня на своїй сторінці у Ютуб. Мова йде про таке:

Подія ще не відбулася, а вже вся Україна та частина світових ЗМІ обговорює питання відставки генерала Валерія Залужного. Генерал Залужний –  проблема для Зеленського чи для України?! Через провал українського контрнаступу влітку 2023 року або через високий рейтинг генерала? Чи вплине ця відставка на допомогу Україні від західних партнерів?  Розбираємося в тонкощах ситуації.

Верховна рада України має якнайшвидше ухвалити оновлений законопроект про мобілізацію, він відповідає всім вимогам часу – так заявили в Міноборони. Однак у цьому законопроєкті багато моментів, які викликають сумніви і занепокоєння. Що саме?

Вибори у США можуть стати «референдумом про майбутнє України», каже американська преса. На тлі передвиборчої компанії, республіканці наголошують, що тема України зникає зі світових пріоритетів. Тож якщо Трамп переможе на президентських виборах у листопаді, чи планує він повністю покинути Україну? Які можуть бути сценарії розвитку подій?

Фінал Нацвідбору на «Євробачення-2024» та колосальний збій у додатку «Дія» під час голосування. Які підводні камені електронних голосувань різного спрямування, як то вибори або пісенні конкурси.

Детально про все це та інше – у відео за посиланням: