Чергову гуманітарний вантаж партійці привезли до Першого хірургічного відділення Багатопрофільного медичного центру Одеського національного медичного університету.

07-4_copy.jpg

10-2_copy.jpg

08-4_copy.jpg

Голова «Батьківщини» Одещини Олег Радковський разом зі своїми заступниками Сергієм Веселовим та Олександром Хмільківським, керівником партосередку Одеського району Сергієм Білюком та іншими членами команди передали гуманітарний вантаж медзакладу та зустрілись з директором медцентру Олегом Подустом та завідуючим першого хірургічного відділення Сергієм Ціповязом.

02-5_copy.jpg

05-5_1.jpg

На зустрічі політики обговорили з керівництвом медзакладу забезпеченість ліками, розхідними матеріалами та стан справ з фінансуванням усіх сфер діяльності.

«Наша команда, за підтримки міжнародних фондів та донорів, активно допомагає лікарням області. Окрім того, разом з головою партії Юлією Тимошенко, яка очолює профільну ТСК у Верховній Раді, ми працюємо над питаннями збільшення кількості медичних пакетів в потребуючих їх лікарнях», - розповів Олег Радковський.

04-5_copy.jpg

Політик також додав, що за результатами сьогоднішньої зустрічі з керівництвом Багатопрофільного медичного центру Одеського національного медичного університету, заклад надасть пропозиції по потребах в ліках, розхідниках, обладнанню та інших питаннях, які команда «Батьківщини» Одещини візьме для виконання, через свої партійні та міжнародні благодійні фонди.

06-5_1.jpg

Окрім того Олег Радковський з командою поспілкувались з ректором Одеського національного медичного університету Валерієм Запорожаном.

«Одеський національний медичний університет готує якісних та професійних спеціалістів по різним напрямкам. І наша співпраця з університетом та його ректором Валерієм Запорожаном допомогла багатьом лікарням громад області знайти собі потребуючих спеціалістів. Дякую за таку співпрацю», - резюмував Олег Радковський.

12-2_copy.jpg

Сьогоднішня гуманітарна допомога медзакладу була надана Благодійним фондом «З Одесою в серці», члена партійної команди Анатолія Коломійця.