Черговий гуманітарний вантаж партійна команда на чолі з головою обласного осередку Олегом Радковським, керівниками «Батьківщини» Одеського та Березівського районів області - Сергієм Білюком та Володимиром Сорохманюком і заступником обласного керівника, депутатом Фонтанської громади Сергієм Веселовим привезла до КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Фонтанської сільської громади, Одеського району області.

01-7_copy.jpg

02-7.jpg

05-6.jpg

04-6.jpg

Політики передали допомогу та зустрілись з директором центру Юрієм Мандриком та головою громади Наталією Крупицею. На зустрічі було обговорено нагальні потреби медзакладу та взаємодію лікарні з гуманітарним центром «Батьківщини» Одещини.

07-5_copy.jpg

«Сьогодні привезли гуманітарну допомогу до лікарні Фонтанської громади – розхідні та допоміжні матеріали, ліки та інші потрібні медикам речі. Плідно поспілкувались з директором центру Юрієм Мандриком та головою громади Наталією Крупицею. Наразі маємо розуміння по конкретним матеріалам, потрібним закладу – будемо з колегами працювати, щоб швидко все знайти та доставити в лікарню. Нам вкрай важливо, щоб медзаклад працював ефективно та мав усе необхідне забезпечення. Працюємо заради України!», - розповів Олег Радковський. 

08-5.jpg

09-2.jpg