В ході засідання директор агенції Сергій Кононенко розповів про основні досягнення колективу установи за минулий рік, співпрацю з громадами Одещини по інвестиційним проектам, стратегіям відновлення та розвитку і окреслив головні напрямки роботи на 2024 рік.

096857.jpg

785679.jpg

Члени Наглядової ради після дискусій та обговорень затвердили звіт про діяльність «Агенції регіонального розвитку Одеської області» за 2023 рік та план діяльності установи на 2024 рік.

Перший заступник голови Одеської облради Олег Радковський підкреслив важливість нових інвестицій для південного регіону, пошук та залучення яких є одним із напрямків роботи «Агенції регіонального розвитку Одеської області».

«Одеська область має дуже багатий та різноплановий інвестиційний потенціал, тому професійна та ефективна робота в цьому напрямку з іноземними партнерами та бізнесом вкрай важлива. Одеська облрада має багато позитивного досвіду в цьому напрямку, і я впевнений, що разом з колективом Агенції регіонального розвитку ми покращимо інвестиційну привабливість нашої області та збільшимо кількість реальних спільних проектів для розвитку Одещини», — сказав Олег Радковський.

На засіданні Наглядової ради Агенції також було обраного нового керівника ради, голову Красносільської громади Марину Архірій.

Довідково: «Агенція регіонального розвитку Одеської області» була створена в листопаді 2020 року Одеською обласною державною адміністрацією та Одеською обласною радою. Завдання Агенції — це робота над плануванням відновлення та розвитку Одеської області, робота з територіальними громадами, комунікація із зовнішніми та внутрішніми інвесторами та інше.