Голова осередку партії «Батьківщина» в Одеській області Олег Радковський разом зі своїм заступником Сергієм Веселовим та керівником партосередку Березівського району Володимиром Сорохманюком привезли гуманітарну допомогу до лікарні Ширяївської громади та зустрілись з її директором, депутатом Березівської райради Валерієм Беньом.

Олег Радковський відзначив, що незважаючи на війну лікарня стабільно працює, а персонал вчасно отримує зарплатню.

02

«Сьогодні ми вчергове привезли важливу та потрібну допомогу для Ширяївської лікарні від нашого благодійного фонду «Рідний Берег». Це розхідні матеріали, ліки, інвалідні візки та багато іншого, що допомагає медикам рятувати життя та лікувати жителів громади. Допомога медзакладам громад області є пріоритетом для нашої команди, і завдяки допомозі міжнародних партнерів та спільній роботі нам це вдається. Працюємо заради України», - розповів Олег Радковський.

03

Окрім того політики зустрілись з головою Ширяївської громади Віктором Полюганічем і керівницею «Батьківщини» громади Ольгою Полюганіч, та обговорили нагальні проблеми, що потребують вирішення на рівні обласної ради.

08

«Наразі медзаклад в Ширяївській громаді не має повноцінного укриття. Обговорили з головою громади та головним лікарем першочергові кроки по підготовці необхідної документації, щоб даний проект втілити у життя. Дуже важливо аби лікарі та медпрацівники працювали у безпеці, а пацієнти не нервували через повітряні тривоги. Маю надію, що у нас все вдасться і Ширяївська лікарня матиме сучасне бомбосховище», - додав Олег Радковський.