Яким чином можна провести 5 хвилин в інтернеті?

Можна відправити приємне повідомлення знайомому…

Або захейтити якогось вумника з вусами, що, навіть не розуміється на питаннях свого посту…

Чи витратити час на пошук та замовлення якоїсь незрозумілої поробки на китайському сайті….

А ще…

Але за цей час можна підтримати вітчизняних вчених. Зовсім безкоштовно за цей час можна перейти на сайт Національного народного рейтингу «Науковий лідер України» за адресою https://top-science.com.ua/, та обрати свого вченого – красавчика… Або вчену красуню.

Кожен Ваш голос допоможе в підтримці вітчизняної науки. І, може, Вам не дуже цікаво чому дорівнює MС2, але за 5 хвилин Ви маєте можливість просто закрити свої шкільні проколи.

«Сьогодні, в Україні більше ніж будь-коли, важливо підтримувати, просувати та популяризувати науку, вчених та викладачів вищих навчальних закладів. Наша країна, зберігаючи свою культурну спадщину та ідентичність, повинна активно розвиватися в галузі науки та освіти. Підтримка науки сприяє патріотичному вихованню молодого покоління, роблячи акцент на важливості внеску українських вчених у світову наукову спільноту та розвитку країни.

Вчені та викладачі в Україні не лише ведуть наукові дослідження, а й виховують патріотів, які готові працювати на благо своєї країни. Підтримка науки інвестує у майбутнє України, створюючи умови для розвитку інновацій та конкурентоспроможності на міжнародній арені. Активна популяризація наукових досягнень зміцнює патріотичні почуття серед українських громадян та підвищує престиж вищої освіти в Україні.

Отже, сьогоднішнє завдання нашого рейтингу «Науковий Лидер Украина» полягає не лише в підтримці науки та освіти, але й у їхній активній популяризації та просуванні, що є ключем до забезпечення майбутнього успіху та процвітання нашої країни та її громадян.», - наполягає у своєму виступі організатор національного народного рейтингу Науковий лідер України, Заслужений журналіст України, Олександр Козир.

Тож голосуйте за кращих вчених та ВНЗ!!!!