Від початку повномасштабного вторгнення лікарня Тарутинської громади Болградського району Одещини постійно отримує допомогу від керівника партосередку «Батьківщини» Болградського району Сергія Шутова.

Днями команда Сергія Шутова привезла в Тарутинську громаду великий вантаж допомоги одразу від двох благодійних фондів –  «Надія» та «Шляхетна справа», яку отримали освітяни та медики.

«Я відчуваю безмежну радість, коли мої наміри допомогти знаходять відгук в серцях відомих українських меценатів та благодійників. Для мене можливість привезти допомогу не тільки від власного фонду, а й від добре знаного та взірцевого БФ молодіжної ініціативи «Надія» - це знак шани та довіри. Я дякую партнерам, які роблять вагомий внесок у розвиток медицини півдня Одещини. Завдяки їхній підтримці ми є більш корисними та дієвими у питанні підтримки наших медиків, які щодня рятують життя багатьох людей», - розповів Сергій Шутов.

02

03

06

07

Здійснивши цю гуманітарну місію, Сергій Шутов доставив у Тарутинську лікарню продуктові набори, вітаміни, інвалідні візки, ходунки та розхідники, які вкрай необхідні у щоденній роботі медиків. Зустріли вантаж гендиректорка лікарні Ірина Пулєва та голова громади Сава Чернєв.

Також Сергій Шутов разом з Савою Чернєвим та Іриною Пулєвою відвідали амбулаторію загальної практики сімейної медицини КНП «ТАРУТИНСЬКИЙ ЦПМСД» у селі Виноградівка. Гості поцікавилися умовами праці, дізналися про нагальні потреби колективу та визначилися з подальшими спільними кроками, необхідними для допомоги цій амбулаторії, адже медицина в сільській місцевості потребує підтримки. Також від БФ «батьківщинівця» - «Шляхетна справа» сюди доставили продуктові набори.

04

05

09

«Я також хочу подякувати голові Тарутинської громади – Саві Чернєву та гендиректору лікарні Ірині Пулєвій за те, що вони не шкодують часу та завжди поряд. Ви надихаєте своїми вчинками та самовідданістю. Я завжди готовий підставити плече та бути корисним для Тарутинщини», - резюмував Сергій Шутов.

10

11