Перший заступник голови Одеської обласної ради Олег Радковський та перший заступник голови Одеської ОДА Олександр Харлов вручили грамоти та нагороди співробітникам університетів міста та області та працівникам музеїв регіону.

01-12.jpg

02-10_copy.jpg

«Науковці та працівники музеїв – це ті люди, котрі своєю невтомною працею сприяють розвитку нашого суспільства та збереженню його культурної спадщини. Наука завжди була та є двигуном розвитку технологій, економіки та відкриває для суспільства нові горизонти. Кожен науковець, від молодого дослідника до досвідченого академіка, заслуговує на наше глибоке визнання та вдячність за їхню самовіддану працю», — сказав у вітальному слові Олег Радковський.

06-6_2_copy.jpg

07-5_1_copy.jpg

05-7_1_copy_copy.jpg

Політик також додав, що на плечах працівників музеїв лежить важлива місія збереження та популяризації нашої культурної спадщини: «Музеї – це місця, де історія оживає, де ми можемо доторкнутися до великих подій минулого та зрозуміти культуру і традиції наших предків. Працівники музеїв роблять величезну роботу, зберігаючи та представляючи ці безцінні скарби громадськості».

08-4_1_copy.jpg

09-4_1_copy.jpg

10-6_1.jpg

11-6_copy_copy.jpg

12-3_1_copy.jpg

13-3_copy_copy.jpg