Компанія спеціалізувалася на проведенні будівельних робіт.

Слідством встановлено службових осіб підприємства, які умисно ухилилися від сплати податку на додану вартість та податку на прибуток. Зокрема вони відобразили у податковій звітності неіснуючі послуги від фіктивних підприємств по фінансово-господарським операціям з виконання будівельних робіт.

Такі дії призвели до безпідставного формування податкового кредиту з податку на додану вартість та формування витрат підприємства, що в результаті вплинуло на розмір податку на прибуток підприємства.

Сума завданих державі збитків склала майже 3,5 млн грн.

Наразі директорці товариства повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 212 КК України. Справу скеровано до суду.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюювали детективи ТУ БЕБ в Одеській області за процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури. 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.