Цього року, 9 липня, партія ВО «Батьківщини» відзначає своє 25-річчя. З нагоди важливого ювілею партійна команда Одеської області, під керівництвом Олега Радковського, сформувала черговий великий гуманітарний вантаж для ЗСУ.

Керівники районних партосередків області, Одеської міської «Батьківщини» під керівництвом Михайла Поживанова та волонтери партійної команди Одещини зібрали та доставили на південний напрямок нашим захисникам п’ять бусів різноманітної допомоги та передали два позашляховика військовим.

02

04

05

06

01

Воїни танкового батальйону 154 ОМБр, що працюють на південному напрямку, отримали від благодійників «Батьківщини» Одещини дві автівки, комплекти покришок, медикаменти, продукти та інші важливі речі. Цей вантаж сформували: голова партосередку Болградського району Сергій Шутов та його БФ «Шляхетна справа», волонтер «Батьківщини» Євген Чумаченко, депутат Таїровської громади Дмитро Кривий та його БФ «РАЗОМ», голова партосередку Подільського району, депутат облради Сергій Митрофанський та інші.

07

09

11

12

13

08

14

15

30

Два буси продуктів харчування, медикаментів та речей першої необхідності партійці передали 126 бригаді ЗСУ, яка також виконує бойові завдання на південному напрямку. Вантаж сформували керівники «Батьківщини» Березівського, Одеського та Ізмаїльського районів – Володимир Сорохманюк, Сергій Білюк та Ігор Лиманський. Також допоміг член команди партії Анатолій Коломієць та його БФ «З Одесою в серці».

16

17

18

19

2020

21

На завершення гуманітарного візиту партійці передали більше двохсот великих продуктових наборів пенсіонерам та малозабезпеченим жителям Херсону, формувати які партійній команді постійно допомагають міжнародні благодійні організації.

22

27

24

26

23

25

28

«Команда «Батьківщини» Одещини щодня працює над тим, щоб забезпечити Збройні Сили усім необхідним та підтримати наших громадян у цей важкий час війни. Сьогодні чергову допомогу ми передали нашим героям та жителям Херсону. Тільки разом, спільними зусиллями та завдяки підтримці закордонних друзів наша країна тримається і обов’язково вистоїть. Ми віримо в нашу перемогу і разом, об’єднавши зусилля, ми подолаємо всі труднощі», - зазначив Олег Радковський.

29