З нагоди визначної дати для партії, керівник «Батьківщини» Одеського району області Сергій Білюк організував збір партійного активу громад району – депутатів, керівників фракцій, голів партосередків в громадах та волонтерів команди «Батьківщини» Одещини.

На урочистому зібранні Сергій Білюк та голова «Батьківщини» Одещини Олег Радковський вручили партактиву Одеського району Подяки «За вірну службу Україні» від Лідера партії Юлії Тимошенко.

01-3_1.jpg

02-4_3.jpg

03-4_copy.jpg

04-5_2.jpg

«Команда Одеського району з перших днів повномасштабного вторгнення працює на перемогу України. Частина наших колег боронять державу в лавах ЗСУ, інші активно займаються волонтерством, допомагаючи військовим та потребуючим людям в тилу. Депутати громад постійно працюють над допомогою Збройним Силам бюджетними ресурсами та стабільній роботі соціальної сфери. Я дякую кожному за роботу та внесок в нашу спільну перемогу і щиро вітаю з визначним ювілеєм «Батьківщини», — сказав у вітальному слові Сергій Білюк.

05-5_3.jpg

06-5_3.jpg

07-5_2.jpg

08-5_2_copy.jpg

На урочистому зібранні, окрім Подяк, Олег Радковський також вручив керівнику партосередку Одеського району Сергію Білюку та Народній артистці України Вірі Ревенко іменні годинники від партії.

21-2_copy.jpg

«За чверть століття «Батьківщина» пройшла непростий, але надзвичайно важливий шлях для розвитку України. Завдяки відданості ідеалам партії та наполегливій роботі по захисту інтересів громадян країни, наша команда досягла значних успіхів. Саме завдяки кожному члену нашої великої команди ми змінюємо та розвиваємо Україну і боремось за справедливість та добробут кожного громадянина. В ці непрості часи саме єдність наших цінностей та непохитна віра в перемогу мотивує кожного з нас. Разом ми здолаємо будь-які труднощі на шляху розбудови успішно та процвітаючої України», — сказав Олег Радковський, вітаючи команду з важливою датою в житті партії.

09-4_3.jpg

10-3_1.jpg

11-3_2_copy.jpg

12-3_2_copy.jpg

13-1_2.jpg

14-1_1.jpg

15-1_1_copy.jpg

16-1_2_copy.jpg

17-1_3_copy.jpg

18-1_2_copy.jpg

19_1_copy_copy.jpg

20-2_2.jpg

Нагадаємо, що два представники «Батьківщини» Одеського району — старший бойовий медик ЗСУ, депутатка Авангардівської громади Інна Перун, та капітан ЗСУ, заступник командира мотопiхотноi роти, депутат Южненської міськради Вадим Назаренко, також отримали іменні годинники особисто від Лідера політсили Юлії Тимошенко.

1-5.jpg

2-4.jpg