Партія «Батьківщина» Одещини, під керівництвом Олега Радковського, організувала екскурсію до Одеського зоопарку для дітей з Доброславської громади.

Керівник партосередку Березівського району Володимир Сорохманюк зазначив, що цей чудовий відпочинок для дітей також допомогла організувати голова Доброславської громади Людмила Прокопечко та співробітники Служби у справах дітей громади.

До заходу долучились також керівник «Батьківщини» Одеського району Сергій Білюк та Народна артистка України Віра Ревенко.

Директор Одеського зоопарку Ігор Бєляков, який радо прийняв чергових гостей закладу, провів дітям екскурсію, впродовж якої вони познайомились із різноманітними тваринами зоопарку та зробили багато яскравих фото.

02

07

05

06

08

04

09

Окрім екскурсії, кожна дитина отримала морозиво та корисні вітаміни від члена команди «Батьківщини», благодійника Ваніка Єраносяна та голови партосередку Березівського району Володимира Сорохманюка.

12

14

13

15

«Впродовж всього літа наша команда допомагала в організації екскурсій для дітей з громад області до Одеського зоопарку. В тяжкий час війни вкрай важливо щоб у дітей залишалось дитинство та його радості. Такі заходи дозволяють дітям відволіктись та отримати нові емоції. Дякуємо директору Одеського зоопарку Ігорю Бєлякову за гостинність. Працюємо далі.», - розповів Олег Радковський.

10

11