02-6_4.jpg

04-7_3.jpg

«Наш прапор – це символ волі та світло надії, що супроводжує Україну у всі часи. Він майорить на передовій, над нашими захисниками, що боронять українську землю та наближають перемогу. Він єднає нас у боротьбі за кожний клаптик нашої землі, за наше право жити у вільній країні. І кожен з нас має нести його з гордістю, заради вільної, незалежної та сильної України!», - зазначив перший заступник голови Одеської облради Олег Радковський.

05-7_3_copy.jpg

07-7_4.jpg

06-7_2.jpg

Окрім того, в переддень Дня Незалежності України, в Одеському академічному українському музично-драматичному театрі імені В. Василька відбулись урочисті заходи та нагородження кращих представників Одещини, що своє працею розвивають південний регіон країни.

23-3.jpg

24-2_1.jpg

Державні нагороди, подяки та відзнаки від начальника Одеської ОВА, голови облради та міського голови Одеси отримали військові, науковці, працівники культури та місцевого самоврядування.

25-2_copy.jpg

26-1_copy.jpg

28-1.jpg

Варто заначити, що серед нагороджених була і представниця «Батьківщини» Одещини - секретар Ананьївської міської ради Оксана Глущенко.

27-1_copy.jpg

На завершення урочистостей перед гостями виступили колективи народної творчості області.

30_3.jpg

29-1.jpg