В Іванівській громаді Березівського району Одещини відбувся благодійний ярмарок для збору коштів на підтримку Збройних Сил України, ініційований головою ОТГ Віктором Лобачем.

На запрошення голови громади в заході прийняли участь перший заступник голови Одеської облради, керівник «Батьківщини» Одещини Олег Радковський, голова «Батьківщини» Березівського району, депутат райради Володимир Сорохманюк та голова Роздільнянського районного партосередку, депутат облради Андрій Бабенко.

01

06

Ярмарок видався дуже успішним і різноманітним. Місцеві жителі та гості мали змогу придбати у місцевих підприємців крупи, мед та дрова за значно нижчими, ніж ринкові, цінами. Колективи комунальних та навчальних закладів громади приготували власноруч різноманітні смаколики та випічку, тож всім присутнім було чим насолодитися.

18

09

07

08

15

20

16

19

Протягом всього заходу, який проходив на центральній площі Іванівської громади, виступали дорослі та дитячі колективи народної творчості з сіл громади, додаючи святковий настрій.

Окрім того, для дітей було облаштована яскрава локація для ігор та розваг із солодкою ватою та смаколиками.

22

10

23

24

Вітаючи учасників ярмарку, Олег Радковський наголосив на важливості таких заходів для об'єднання громади та підтримки Збройних Сил України.

«Хочу висловити щиру подяку всім військовослужбовцям Іванівської громади та їхнім сім'ям. Вони ведуть важку боротьбу за нашу свободу та незалежність, і наше завдання — підтримувати їх у цій важливій справі», — зазначив політик у своєму вітальному слові.

04

05

Також очільник «Батьківщини» Одещини відзначив господарський підхід і високий рівень турботи про громаду, який демонструє Віктор Лобач. «Я бував у багатьох громадах Одещини, і можу сказати, що такий відмінний стан медичних закладів, шкіл та соціальної сфери зустрічається далеко не всюди. Віктор Іванович — досвідчений і відповідальний керівник, і мені приємно, що він є частиною нашої команди «Батьківщини»», - підсумував Олег Радковський.

21

25