Завдяки зусиллям і роботі очолюваної Юлією Тимошенко ТСК щодо лікування та реабілітації військових, поранені українські воїни, які отримують медичну допомогу у будь-якому медичному закладі країни, зможуть харчуватися за стандартами НАТО.

Про це та інше йшла мова на зустрічі Лідера партії «Батьківщина» з медиками поліклінічного відділення медичної компанії Into-Sana.

«Спочатку змінами до закону, а потім постановою уряду нашій ТСК вдалося навести лад. Відтепер усі поранені військові харчуватимуться на гідному рівні, незалежно від місця, де вони лікуються», - зазначила Юлія Тимошенко.

Окрім того, під час зустрічі з медичними працівниками закладу, за ініціативи голови «Батьківщини» міста Одеса Дмитра Жемана було підписано меморандум про безкоштовне медичне обслуговування сімей військовослужбовців.

«Ми розуміємо, що медична допомога сьогодні достатньо коштовна, як і вартість ліків та послуги медиків. Тому ми вирішили допомогти у цьому важливому питанні родинам наших героїв», - розповів Дмитро Жеман.

На завершення зустрічі Юлія Тимошенко подякувала лікарям за їх важливу роботу, людяність та уважність до пацієнтів. За її словами, в час війни лікарі, нарівні з військовими, стали героями сьогодення.

«Коли ми приїздили в Торецьк, де лікарня знаходиться майже біля лінії фронту, дивувало те, що 90% працівників залишились і працюють, більша частина з яких жінки. І ми маємо про це пам’ятати. Медики кажуть, що якби Бог носив одяг, він би ходив у однострої ЗСУ, а військові відповідають, якщо говорити про одяг Бога, то це – медичний халат», - резюмувала Юлія Тимошенко.